Mede mogelijk gemaakt door...

Irene Vogel!

Wat fijn dat Irene op ons pad gekomen is. Ze heeft ruimte beschikbaar gesteld in haar ``Iederenehoeve``. In het voorjaar mochten we al een proeverij organiseren. En dit najaar hebben we in de zon op haar terras de druiven verwerkt, in de grote keuken de wijn overgeheveld en in haar kelder staat het nu te rijpen. Wat een fijne plek en wat zijn we blij dat we de Verborgen Wijngaard bij jouw hebben mogen huisvesten.

Onze helpers in de oogstweekenden!

Nico-Wim, Marielle, Jolanda, Linde, Django, Charlotte, Marieke, Rene, Nicole, Jeroen, Marieke en Emielenne hebben ons ontzettend geholpen bij het plukken en/of verwerken van de oogst. Heel erg bedankt allemaal!

Jeroen Gouma!

Jeroen helpt ons enorm met deze website. We hadden de site eerst met een ander programma vormgegeven, dat minder mogelijkheden bood en dankzij Jeroen hebben we het overgezet naar wordpress. Dat biedt veel meer mogelijkheden en het was ons zelf nooit gelukt! Dankjewel Jeroen!

Linde Buitelaar!

Linde was er al vroeg bij! Na ons eerste oproepje kwam ze ons helpen met de oogst, op meerdere locaties, met en zonder dochter. En nu heeft ze ook haar kwaliteiten als grafisch vormgeefster ingezet. Dat mooi logo? Linde's ontwerp. En het etiket dat er straks om de flessen zit? Die heeft ze ook voor ons gemaakt. We zijn er super blij mee Linde! Kijk voor meer werk van Linde op haar website www.vrolijkontwerp.nl

Notaris Kroes en partners!

We wilden onze activiteiten onder brengen in een stichting, dus we gingen op zoek naar een notariskantoor dat ons daarbij kon helpen. En die hebben we gevonden! Notaris Kroes en partners was ook nog eens bereid om dit kostenloos te doen! De Verborgen Wijngaard is sindsdien onderdeel van stichting Puur Alphen. Dank voor jullie steun!

Marcel Eilers!

Begin van het jaar zochten we een plek om wijn te gaan maken. Als we daadwerkelijk wilden groeien van 60 flessen wijn naar 500 liter, dan gingen we het niet redden in de badkamer. Op zoek naar een plek dus! Na een hulpvraag bij de gemeente kwam Marcel Eilers op ons pad. Eetbaar Alphen wilde ook wel wat drinken. En Marcel bracht ons weer bij het (legendarische) duo Joost en Joost en daarmee bij Irene Vogel. Ook daarna heeft Marcel ons geholpen met zijn netwerk en zo kwamen we ook in contact met Tom in de Buurt. Ze hebben een stukje natuur in beheer met o.a. prachtige druiven en ze hebben veel druiven aan ons gedoneerd. Dankjewel Marcel!

Gert Jan van der Stap!

Gert Jan kwam precies op het juiste moment op ons pad. Net toen we in een dip zaten omdat we door een materiaal-fout een groot deel van de eerste oogst moesten weggooien, zocht hij contact. En wat bleek: hij had een enorme hoeveelheid wijndruiven op het terrein van zijn bedrijf staan. Die mochten we komen oogsten, en daar maken we nu heerlijke rode wijn van. Wat een verassende ontmoeting en wat een leuk bedrijf met bonzai-boompjes en koi-karpers, zie ook www.edokoi.nl. Bedankt Gert Jan!

De Jumbo!

Marcel had contact met Edwin ten Brink van de locale Jumbo. De Verborgen Wijngaard kwam ter sprake en toen vroeg Marcel of we kratjes konden lenen voor de oogst. Ja hoor dat kon. Superfijn dat ze ons wilden steunen. Dankjewel Jumbo!

Ginny Wentink!

Ginny kwam op ons pad toen haar mooie schilderijen zagen hangen in restaurant ``Bij Hen``. We hebben haar gevraagd om een kunstwerkje te maken voor op de lekkerste flessen wijn die we gaan maken. Wil je weten hoe het er uit ziet? Koop dan een fles van onze heerlijke wijn in de webshop. En als je nieuwsgierig geworden bent naar Ginny's werk, neem dan een kijkje op www.facebook.nl/GinnyWentinkArt Dankjewel Ginny!