Aandacht van publieke media

In verschillende publieke media is aandacht besteed aan ons duurzame initiatief van de Verborgen Wijngaard.

Hieronder hebben we ze verzameld.

 

Binnenstebuiten 25 nov 2020 (video deel 1 – Alain Caron kijkt mee en proeft wijn)

Binnenstebuiten (video deel 2 – Marcel kookt samen met Alain)

Verborgen Wijngaard Wijn maken van druiven

Hierboven een link naar het nieuwsoverzicht van #Alphenlinkt – city marketing. Want een nieuwe lokale Alphens streekwijn, die ook nog eens lekker is!! Dat mag best gezien worden in Alphen en omstreken ;).

 

 


Hierboven kun je luisteren naar een leuke Podcast van Studio Alphen. Nico Romijn komt langs op de Iederenehoeve tijdens het oogsten. Interview met Marcel en Jerien. We vertellen ons verhaal, hoe maken we de wijn en waarom doen we dit eigenlijk? Hoe komen we aan zoveel druiven zonder wijngaard?

 


Groene hart Wijnboer

Wijnboer zonder wijngaard… in het ‘groenehart’

Van het een komt het ander… ook het Algemeen Dagblad vind het leuk en besteed er aandacht aan. 240.000 druiven kregen we gedoneerd.
Het Algemeen Dagblad – Groene hart editie 17 september 2020

 

Hierboven is een heel leuk filmpje, wat The Happy Activist over ons initiatief heeft gemaakt. Weggooien is zonde, duurzaam en positief om er iets leuks mee te doen: een heerlijk Alphens lokaal streekprodukt. Alphense rosé.

 

Hierboven: SBS6 vond dit een leuk initiatief en besteedde er aandacht aan in de 5 uur show. Verslaggever Sil van der Wees komt op bezoek in Alphen aan den Rijn om te kijken wat we daar allemaal aan het doen zijn…