Wijn proeverij agenda

**NIEUWSFLITS!!** We houden eind juni 2021 een wijnproeverij. In het weekend van 25, 26, 27 juni 2021. Start verkoop Alphense Rosé en Alphens Wit!!

Locatie: Iederenehoeve
Ridderbuurt 3a
2402 NG  Alphen aan den Rijn

**Kom alsjeblieft met de fiets!!** Er is weinig parkeerplaats.

  • 25 juni, op vrijdagavond, van 19:00 tot 21:00
  • 26 juni, zaterdagmiddag van 15:00 tot 17:00
  • 27 juni, zondagmiddag, van 15:00 tot 17:00

Deze wijnproeverij is meteen de start van verkoop van onze Alphense rosé en Alphens Wit. Het is een inloop proeverij, iedereen is welkom om te komen proeven en een flesje Rosé te kopen.

In het bijzonder zijn alle druivendonateurs en vrijwilligers persoonlijk uitgenodigd om hierbij hun flesje Rosé op te komen halen (gratis of met flinke korting, zie de nieuwsbrief die je persoonlijk hebt ontvangen op zondag 6 juni 2021). Deze geven we als dank terug voor de druivendonaties en steun en alle hulp die we hebben gekregen.

We organiseren enkele keren per jaar ook activiteiten zoals een wijnproeverij avond of workshops wijn maken. We proeven tijdens een wijnavond vooral heerlijke Nederlandse lokale en duurzame streekwijnen.

Behalve wijn uit onze Verborgen Wijngaard, geven we ook aandacht aan andere streekwijnen uit Nederland.

Daarnaast organiseren we ook met regelmaat diverse workshops. Bijvoorbeeld over wijn proeven, hoe doe je dat eigenlijk. Of hoe geef je met snoeien een steeds betere vorm aan je druivenstruik en hoe kun je bijvoorbeeld zelf wijn maken.

Abonneer je op onze nieuwsbrief (zie hiernaast) zodat je als eerste op de hoogte bent

Abonneer je op de Nieuwsbrief Verborgen Wijngaard (verschijnt enkele keren per jaar)

 

Wijnproeverij lokale streekwijn Alphen aan den Rijn

Wijnproeverij lokale streekwijn Alphen aan den Rijn